Dark Light

Često Postavljena Pitanja

Informacije o pošiljci

Koje su metode dostave dostupne?

Dostava na području BiH iznosi 6,00 do 8,00 KM. Za sve narudžbe koje prelaze 200,00 KM dostava je besplatna. Prodavac se obavezuje da kupljenu robu isporuči Kupcu slanjem robe preko jedne od bh. kurirskih službi unutar 4 radna dana od dana potvrde kupovine. O vremenu dostave Kupac će biti obavješten od strane kurirske službe. Sve naručene Proizvode nastojat ćemo isporučiti u jednom paketu. Ukoliko navedeno, zbog stanja zaliha, neće biti moguće, Prodavatelj zadržava pravo isporuke u više pošiljaka. Opcija ličnog preuzimanja moguća je na području cijele BiH.

Koliko se čeka dostava naručenog artikla?

U slučaju da artikal imamo na stanju, isti će biti na Vašoj adresi u roku od najdulje 4 radna dana.

Artikli koji su nedostupni u vrijeme narudžbe, ne mogu se naručiti. U slučaju da naručeni Proizvod nakon obavljenje narudžbe postane nedostupan, Prodavatelj će Kupca obavijestiti (pismenim putem ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu. Odluči li se Kupac na otkazivanje narudžbe, Prodavatelj će mu vratiti novac najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje. Svi eventualni povrati novca se vrše putem poslovnog računa Prodavatelja na račun Kupca u banci.

Kako mogu pratiti svoju narudžbu?

Naša web trgovina ima opciju praćenja narudžbe. Ukoliko kurisrska služba ima opciju za praćenje narudžbe Vi će te jednostavno moći pratiti svoju narudžbu.

Trebam li biti registriran da bih ostvario narudžbu?

Ne, moguće je napraviti narudžbu bez da budete registrirani na našoj web stranici.