Dark Light

Odredbe i Uvjeti

Ovaj Ugovor je zadnji put izmijenjen 18. decembra 2021. godine.

Intelektualno vlasništvo

Prezentacija (Web Shop) kompanije TECHNOBOX d.o.o. predstavlja isključivo vlasništvo preduzeća TECHNOBOX d.o.o., te se stoga pojedini dijelovi ili kompletna prezentacija ne smije koristiti bez odobrenja njenog vlasnika.

Reklamni banneri, slide show i grafika su isključivo vlasništvo preduzeća TECHNOBOX d.o.o. Fotografije korištene na ovoj prezentaciji ili su isključivo vlasništvo preduzeća TECHNOBOX d.o.o., ili su kupljene sa web stranice 123rf.com, ili na nekom drugom websajtu specijalizranom za prodaju fotografija.

Logotipi

Logotipi drugih pravnih subjekata prikazani na ovoj prezentaciji predstavljaju vlasništvo istih i prikazani su na ovoj prezentaciji uz odobrenje njihovih vlasnika.

Uvjeti poslovanja

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na internet stranicama/web trgovini technobox.ba. Pristupom ovoj stranici smatra se da je Kupac pročitao ove Uvjete poslovanja, razumio ih, te da ih Kupac svojom  narudžbom odnosno kupnjom proizvoda prihvaća.

Promjene ovog Ugovora

Prodavatelj zadržava pravo na tiskarske pogreške. U slučaju pogrešne cijene ili teksta u internetskoj trgovini https://technobox.ba mjerodavna je cijena ili tekst koji će priopćiti operater tj. radnik TECHNOBOX d.o.o. Cazin.

Prodavatelj ima pravo izmjene Uvjeta poslovanja u bilo kojem trenutku kao i pravo ukidanja pristupa stranici https://technobox.ba bez prethodne obavijesti. Da bi Kupac bio upoznat s mogućim izmjenama Uvjeta poslovanja, Kupac je obvezan povremeno pročitati Uvjete poslovanja. Samim korištenjem stranice https://technobox.ba od strane Kupca podrazumijeva se da je Kupac upoznat sa svim izmjenama te da ih Kupac razumije i prihvaća. Ukoliko se Kupac ne slaže s Uvjetima poslovanja ili je maloljetan i bez suglasnosti zakonskog zastupnika, isti će se suzdržati od uporabe stranica https://technobox.ba. Prodavatelj isključuje odgovornost za bilo kakvu štetu prouzročenu Kupcima ili trećim osobama uslijed takvih izmjena.

Kontaktirajte Nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovom Ugovoru, kontaktirajte nas kako biste ispunili ovu kontakt formu.