Dark Light

O NAMA

Techno Box je jedan od vodećih Internet Trgovina u Bosni i Hercegovini

Techno Box je kompanija koja se bavi prodajom i ugradnjom videonadzora i drugih IT proizvoda na tržištu. Sa sjedištem u gradu Cazinu, ova kompanija se može pohvaliti velikim iskustvom i uspješnim poslovanjem na domaćem i inostranom tržištu.

U ponudi kompanije Techno Box se nalazi širok spektar proizvoda, od videonadzornih sistema, preko raznih vrsta kamera, senzora, uređaja za kontrolu pristupa, do računarske opreme i drugih IT proizvoda. Pored prodaje opreme, Techno Box nudi i usluge ugradnje i održavanja sistema za videonadzor, kao i podršku korisnicima u svim fazama implementacije i korištenja proizvoda.

Videonadzorni sistemi koji se nude u ponudi Techno Boxa su vrlo kvalitetni i pouzdani, a koriste se u različitim segmentima tržišta, od malih poslovnih prostora, preko zgrada, do velikih industrijskih kompleksa. Ovi sistemi su opremljeni najnovijim tehnologijama, što omogućava da se prati i evidentira događaje u realnom vremenu, što može biti vrlo korisno u slučaju neželjenih događaja.

Pored videonadzornih sistema, Techno Box također nudi i drugu IT opremu koja je potrebna za rad modernih poslovnih okruženja. Ova oprema obuhvata računarske sisteme, laptope, monitore, printere, skenere, kao i ostale periferne uređaje koji su neophodni za rad svake moderne kancelarije. Kompanija također nudi i softverska rješenja, kao što su razni antivirusni programi, alati za upravljanje mrežama i baze podataka, kao i ostali poslovni softver.

Ono što Techno Box izdvaja od drugih sličnih kompanija jeste kvalitetna usluga koju pružaju svojim klijentima. Kompanija se ističe stručnošću i poznavanjem svih proizvoda koje nude, što omogućava klijentima da budu itekako zadovoljni.

Naša Misija?

Zadovoljstvo svakog klijenta, odabirom visoko kvalitetne robe, te pružanjem profesionalne usluge i pomoći. Dijeliti poslovni uspjeh sa kupcima, poslovnim partnerima i zaposlenicima.

Od osnivanja do danas Techno Box kontinuirano razvija i proširuje ponudu i asortiman proizvoda. Rezultat tih napora i stalnog rada jeste najbolja ponuda Video Nadzora i Fiskalne opreme u Bosni i Hercegovini, razvijena sindikalna prodaja, online prodaja u vidu web shopa, te veoma razvijena servisna mreža. Uz stručno osoblje, Techno Box je prepoznatljiv i po različitim pogodonostima pri kupovini, kao što su  konkurentne cijene, visoka garancija, kvalitetna usluga kao i servis  za mnogobrojne brendove.

Naša Vizija

Oformiti stabilnu, profitabilnu i modernu firmu, koja će brzo, kvalitetno i pouzdano odgovoriti zahtjevima kupaca.

O Našoj Kompaniji

Kompanija Techno Box  d.o.o Cazin osnovana je 2021. Godine. Techno Box je jedan od vodećih internet trgovina u Bosni i Hercegovini sa najširom ponudom bijele i audio-video tehnike, IT opreme, mobitela i tableta, foto-aparata, malih kućanskih aparata i drugih aksesoara. Mi smo kompanija sa  iskustvom u distribuciji i prodaji visokokvalitetnih proizvoda vodećih svjetskih brendova, kao što su: Samsung, Sony, VOX, Whirlpool, Gorenje, Bosch, Indesit, Hikvision, Philips, Electrolux, Lenovo, Dell, Hp, Acer, Nikon, Canon, Kenwood, D-Link, Falcom, Vivax i dr.

Techno Box trenutno posluje u Šepićima bb (preko puta Hiper marketa KORT), kao i putem web trgovine na https://technobox.ba/. , uz osiguranu dostavu na željenu adresu u bilo kojem dijelu Bosne i Hercegovine.

Šta možemo učiniti za Vas ?

Naša pomoć Vam je dostupna 24/7

Kvalitet naših artikala je neupitan! O tome svjedoči veliki broj POZITIVNIH recenzija. Takođe usluge montaže video nadzora kao i fiskalnih kasa su bezprijekorne.

Sarađujemo samo sa najboljim kompanijama koje se bave dostavom brze pošte.

X Express

EuroExpress

BiH Brza Pošta

IN Time

Uvijek vodimo brigu da su naši korisnici zadovoljni 100%.

Do sad smo uspješno poslali preko 5000 paketa bez i jedne reklamacije.

Također se možete obratiti direktno u našu poslovnicu ili putem e-maila za svaku dodatnu informaciju.