Dark Light
-10%
,

Amiko Home IP set 4CH 5MP


  1. Visoka rezolucija od 5MP: Ove kamere pružaju oštre i detaljne slike koje će vam omogućiti da jasno vidite sve što se dešava u vašem prostoru.
  2. 4 kanala za povezivanje: Set dolazi sa 4 kanala, što vam omogućava da pokrijete više područja ili prostorija, pružajući vam sveobuhvatni nadzor.
  3. Jednostavna instalacija i upotreba: Amiko Home IP set je dizajniran sa intuitivnim korisničkim sučeljem koje čini instalaciju i upravljanje kamerama jednostavnim, čak i za početnike.
  4. Napredne funkcije za sigurnost: Set podržava detekciju pokreta, snimanje na raspored i daljinski pristup putem pametnih telefona, pružajući vam dodatni nivo sigurnosti i fleksibilnosti.
  5. Izdržljiv dizajn za unutrašnji i vanjski nadzor: Kamere su izdržljive i otporne na spoljne uslove, što ih čini pogodnim za upotrebu i na otvorenom prostoru, pružajući vam pouzdanu zaštitu.

990.00KM 1,100.00KM

Uporedi

Amiko Home IP set 4ch 5MP je sveobuhvatni sistem za video nadzor koji će unaprijediti sigurnost vašeg doma i poslovnog prostora.
Visokom rezolucijom od 5MP, ovaj set kamere pruža oštre i detaljne slike koje će vam omogućiti da nadgledate svaki aspekt vaše okoline.

Sistem se sastoji od 4 kanala za povezivanje, omogućavajući vam da pokrijete više područja sa samo jednim setom.
Bez obzira da li želite da pratite unutrašnje ili vanjske prostorije, ove kamere pružaju fleksibilnost u postavljanju.
Sa visokom rezolucijom od 5MP, detalji će biti kristalno jasni, omogućavajući vam da ne propustite niti jedan važan trenutak.

Jedna od ključnih prednosti Amiko Home IP seta je jednostavnost upotrebe.
Sistem je intuitivan i lako se instalira, čak i za one koji nemaju iskustva sa video nadzorom.
Pomoću jednostavnog korisničkog sučelja, možete lako pristupiti i upravljati kamerama, pregledati snimke uživo ili arhivirane materijale.
Takođe, set podržava daljinski pristup putem pametnih telefona ili računara, omogućavajući vam da pratite situaciju i kada niste fizički prisutni.

Amiko Home IP set 4CH 5MP pruža napredne funkcije koje unapređuju vašu sigurnost.
Uz podršku za detekciju pokreta, sistem može automatski snimiti ili vas obavestiti putem mobilne aplikacije u slučaju sumnjive aktivnosti.
Takođe, možete podesiti raspored snimanja prema vašim potrebama i preferencijama.

Sa svojim elegantnim dizajnom i izdržljivom konstrukcijom, Amiko Home IP set je otporan na spoljne uslove, što ga čini pogodnim za upotrebu i na otvorenom prostoru.
Bez obzira da li je dan ili noć, ove kamere pružaju jasne slike zahvaljujući funkciji infracrvenog osvetljenja.

Amiko Home IP set 4CH 5MP je idealno rešenje za sve one koji žele da unaprede sigurnost svojih domova ili poslovnih prostora.
Sa visokom rezolucijom, jednostavnom upotrebom i naprednim funkcijama, ovaj set pruža pouzdanu zaštitu i mir uma.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.