Dark Light
,

Amiko Home Set kamera 9ch, 2.0 Mpixel, WiFi


  • Sveobuhvatan set za video nadzor s 9 kanala
  • Visoka rezolucija od 2.0 Mpixela za oštru sliku
  • Bežično povezivanje putem WiFi mreže
  • Fleksibilnost i jednostavna instalacija
  • Snimanje u stvarnom vremenu za praćenje događaja uživo
  • Detekcija pokreta za dodatnu sigurnost
  • Daljinsko praćenje putem pametnih telefona ili računala
  • Pouzdan i napredan sustav za potpunu kontrolu i sigurnost

600.00KM

Uporedi

Amiko Home Set za video nadzor je sveobuhvatan sustav koji vam omogućuje da osigurate sigurnost i nadzor svog doma. Ovaj set dolazi s 9 kanala za snimanje i reprodukciju videa te rezolucijom od 2.0 Mpixela, pružajući vam visoku kvalitetu slike i jasan prikaz događaja.

Jedna od ključnih značajki ovog seta je mogućnost bežičnog povezivanja putem WiFi mreže. To znači da se kamera i snimač mogu povezati na vašu postojeću bežičnu mrežu, omogućujući vam fleksibilnost u postavljanju i nadzoru vašeg doma. Bez potrebe za dugim kablovima ili kompliciranom instalacijom, možete lako nadzirati različite dijelove vašeg doma.

Visoka rezolucija od 2.0 Mpixela pruža oštru i detaljnu sliku, omogućujući vam prepoznavanje sitnih detalja i lica. Bez obzira na to jeste li kod kuće ili izvan nje, možete biti sigurni da će videozapis biti jasan i kvalitetan. Sustav podržava snimanje u stvarnom vremenu, što znači da možete zabilježiti i pratiti događaje uživo.

Amiko Home Set za video nadzor također dolazi s dodatnim značajkama koje poboljšavaju vašu sigurnost. Na primjer, podržava detekciju pokreta, što znači da će se snimanje automatski aktivirati kada sustav otkrije pokret u određenom području. Ovo je korisno za praćenje ulaznih vrata, dvorišta ili drugih osjetljivih područja.

Sustav također podržava daljinsko praćenje putem pametnih telefona ili računala. Jednostavno preuzmite aplikaciju ili pristupite putem web preglednika kako biste pristupili videozapisima i postavkama sustava kad god vam je to potrebno. Bez obzira gdje se nalazite, možete provjeriti status svog doma i osigurati mir.

Uz Amiko Home Set za video nadzor, dobivate pouzdan i napredan sustav koji vam omogućuje potpunu kontrolu i sigurnost. Bez obzira jeste li kod kuće ili izvan nje, možete biti sigurni da će vaš dom biti nadziran i zaštićen. Sprečavanje nepoželjnih događaja, nadzor djece ili osiguravanje sigurnosti vaše imovine i sve to postaje jednostavnije s Amiko Home Setom za video nadzor.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.