Dark Light
-15%
,

Amiko kamera IP 4MP PoE


  1. Visoka rezolucija: Kamera snima u 4MP rezoluciji, pružajući oštre slike visoke definicije sa detaljima čak i pri kasnijem pregledavanju.
  2. Power over Ethernet (PoE) tehnologija: Kamera prima napajanje putem Ethernet kabla, što pojednostavljuje instalaciju i eliminiše potrebu za dodatnim kablovima i napajanjem.
  3. Otpornost na vremenske uslove: Sa IP66 zaštitom od prašine i vode, kamera je otporna na nepovoljne vremenske uslove, omogućavajući vam da je koristite kako unutar, tako i izvan objekta.
  4. Noćni vid: Kamera je opremljena sa infracrvenim (IR) LED diodama koje omogućavaju snimanje jasnih slika i u potpunom mraku.
  5. Napredne sigurnosne funkcije: Kamera podržava detekciju pokreta, alarme i obavještenja putem e-pošte ili push notifikacija, pružajući vam dodatnu sigurnost i mogućnost praćenja sumnjivih aktivnosti u realnom vremenu.

169.90KM 199.90KM

Uporedi

Amiko kamera IP 4MP PoE – Unaprijedite svoj video nadzor!

Amiko kamera IP 4MP PoE je napredna kamera koja omogućava visokokvalitetni video nadzor za vaš objekat.
Sa 4MP rezolucijom, ova kamera pruža oštre slike visoke definicije koje vam omogućavaju jasnoću i detaljnost čak i pri kasnijem pregledavanju.

Jedna od ključnih prednosti Amiko kamere IP je Power over Ethernet (PoE) tehnologija.
Ovo znači da kamera može primati napajanje putem Ethernet kabla, što pojednostavljuje instalaciju i eliminiše potrebu za dodatnim kablovima i napajanjem.
PoE tehnologija takođe omogućava fleksibilnost u smislu postavljanja kamere na udaljenijim mjestima bez ograničenja napajanja.

Amiko kamera IP je dizajnirana da se nosi sa različitim uslovima i okruženjima.
Sa IP66 zaštitom od prašine i vode, ova kamera je otporna na nepovoljne vremenske uslove, omogućavajući vam da je koristite kako unutar, tako i izvan objekta.
Takođe, kamera ima i IR (infracrvene) LED diode za noćni vid, pružajući vam jasnu sliku čak i u potpunom mraku.

Amiko kamera IP podržava razne napredne funkcije kao što su detekcija pokreta, alarmi i obavještenja putem e-pošte ili push notifikacija.
Ove funkcije vam omogućavaju da budete informisani o bilo kakvim sumnjivim aktivnostima u realnom vremenu, pružajući vam dodatnu sigurnost.

Uz sve ove prednosti, Amiko kamera IP je kompatibilna sa različitim NVR (Network Video Recorder) sistemima, što vam omogućava fleksibilnost u integraciji i nadogradnji vašeg video nadzor sistema.

Ukratko, Amiko kamera IP, 4MP, PoE je izuzetno napredna kamera koja pruža visokokvalitetan video nadzor.
Sa 4MP rezolucijom, PoE tehnologijom i naprednim funkcijama, ova kamera je idealan izbor za poboljšanje sigurnosti vašeg objekta.

Rezolucija

4Mp

Lens

HD lens 2.8mm

Domet

30m

Zaštita

IP66

Napajanje

12V DC / 500mA

Radna temperatura

-20ºC ~ +60ºC

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.