Dark Light
, ,

G.SKILL 16GB(2×8) | TRIDENT Z RGB | DDR4 3866 Mhz


G.SKILL 16GB(2×8) F4-3866C18D-16GTZR TRIDENT Z RGB PC4-30900 / DDR4 3866 Mhz

355.00KM

Uporedi

 

Ultimate DDR4 je postao bolji!

S potpuno izloženom svjetlosnom trakom s RGB LED diodama, spojenim s nagrađivanim dizajnom grijača distributera Trident Z i izgrađen s najkvalitetnijim komponentama, Trident Z RGB DDR4 memorijski set objedinjuje najživiju RGB rasvjetu s beskompromisnim performansama.

Puna RGB Podrška

Otkrivena svjetlosna traka dizajnirana je za vizualno zadovoljenje u punom RGB-u. Podrazumevano osvetljenje sadrži tečni duguljasti talas pun spektra. Softver koji je moguće preuzeti možete prilagoditi proširene efekte i prilagodbe boja memorijskim modulima. Boja odgovara vašoj izgradnji i razmislite o mogućnostima s RGB-om.

Izuzetno izvedeno

Trident Z RGB zadržava ikonični dizajnerski element tradicionalne linije Trident Z – sadrži luksuzne aluminijske grijaće dijelove sa završenom linijom kose i agresivan dizajn peraje za vrlo efikasno rasipanje topline. Vrh hladnjaka izrađen je isključivo za postavljanje šireg svjetlosnog difuzera za ekstravagantnije svjetlosne efekte. Ne tražite dalje uspomenu koja objedinjuje performanse i ljepotu za izgradnju modernog, modernog PC-a!

Trident Z znači overclocking

Svaki memorijski komplet sadrži posebno ekranizirane IC-ove putem neusporedivog postupka odabira G.SKILL-a i prilagođenu inženjersku desetlojnu PCB-u koja nudi maksimalnu stabilnost signala; a svaki se set strogo testira zbog pouzdanosti, kompatibilnosti i performansi na širokom rasponu matičnih ploča.

Otkrijte svoje unutrašnje boje

Napravite jedinstven PC sa Trident Z RGB memorijskim kitom! Najbolja stvar o RGB mogućnostima je mogućnost odabira boja koje želite. Bilo da je bijeli jedan dan ili zeleni sljedeći, možete biti sigurni da će ovi moduli izgledati aktualno i moderno u bilo kojoj izvedbi.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.