Dark Light
,

HIKVISION KAMERA HD BULLET 5MP DS-2CE17H0T-IT5F


  1. Visoka rezolucija: Kamera snima u visokoj rezoluciji od 5MP, pružajući jasne i oštre snimke za identifikaciju lica, registarskih tablica i drugih bitnih detalja.
  2. Napredne sigurnosne funkcije: Kamera ima detekciju pokreta i alarmne funkcije, što omogućava brzu reakciju na sumnjivu aktivnost i efikasno nadgledanje prostora.
  3. Izdržljiv dizajn: Kamera je otporna na prašinu i vlagu, što je čini idealnom za vanjsku upotrebu u različitim vremenskim uslovima.
  4. Laka instalacija: Podrška za Power over Ethernet (PoE) tehnologiju omogućava jednostavnu instalaciju i eliminaciju potrebe za dodatnim napajanjem.
  5. Pouzdanost: HIKVISION je renomirani proizvođač kamera za video nadzor, poznat po visokom kvalitetu i pouzdanosti svojih proizvoda.

139.90KM

Uporedi

HIKVISION HD BULLET 5MP DS-2CE17H0T-IT5F kamera je visoko kvalitetna i pouzdana opcija za video nadzor.
Rezolucijom od 5MP, naprednim sigurnosnim funkcijama i izdržljivim dizajnom, ova kamera pruža jasne i oštre snimke za efikasnu zaštitu vašeg prostora.

Rezolucija od 5MP omogućava detaljno snimanje, što je ključno za identifikaciju lica, registarskih tablica ili drugih bitnih detalja.
HIKVISION HD BULLET 5MP DS-2CE17H0T-IT5F pruža visokokvalitetne slike kako bi olakšala analizu i nadgledanje vašeg okruženja.

Napredne sigurnosne funkcije uključuju detekciju pokreta i alarmne funkcije.
Kada se detektuje sumnjiva aktivnost, kamera može automatski snimiti događaj ili poslati upozorenje.
Ovo vam omogućava da reagujete brzo i efikasno u slučaju potencijalnih pretnji.

Izdržljiv dizajn omogućava kameri da izdrži različite vremenske uslove.
Otporna na prašinu i vlagu, ova kamera je pogodna za spoljnu upotrebu, kao što su parking prostori, perimetar objekta ili bilo koje drugo područje koje zahteva sigurnosni nadzor na visokom nivou.

Instalacija je jednostavna zahvaljujući podršci za Power over Ethernet (PoE) tehnologiju.
To znači da možete napajati kameru putem Ethernet kabla, eliminirajući potrebu za dodatnim napajanjem i pojednostavljujući instalaciju.

Ukratko, HIKVISION DS-2CE17H0T-IT5F kamera pruža visokokvalitetne snimke, napredne sigurnosne funkcije i izdržljiv dizajn.
Bez obzira na to da li je u pitanju dom, poslovni prostor ili bilo koja druga lokacija koju želite nadgledati, ova kamera će pružiti efikasnu zaštitu i sigurnost.

SKU: DS-2CE17H0T-IT5F Kategorije: , Oznake: , , ,
Težina 0.33 kg
Dimenzije 21.66 × 7.89 × 7.54 cm
Brend

HIKVISION

Rezolucija

5 MP

Objektiv

3.6mm

Vanjska primjena

IP66

Napajanje

12 V DC

Nosači

DS‐1280ZJ‐XS

Dodatno

HDTVI Tehnologija
Dan/noć, EXIR
IR osvjetljenje do 40m
DNR, Smart IR, OSD

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.