Dark Light
,

HIKVISION kamera HD TURRET 2 MP


+

 

  1. Visoka rezolucija od 2 MP: Ova kamera pruža visokokvalitetne slike sa oštrim detaljima, omogućavajući vam da jasno vidite sve što se dešava u vašem prostoru.
  2. Napredne funkcije za sigurnost: Kamera ima funkciju noćnog snimanja za pouzdano snimanje čak i u uslovima slabog osvetljenja. Takođe podržava tehnologiju digitalnog redukovanja šuma (DNR) za poboljšanje kvaliteta slike.
  3. Otpornost na spoljne uslove: Sa zaštitom od prašine i vode, ova kamera je pogodna za upotrebu i u zahtevnim spoljnim okruženjima, pružajući pouzdanost i dugotrajnost.
  4. Širok ugao gledanja: Kamera ima širok ugao gledanja koji omogućava pokrivanje većeg prostora, smanjujući potrebu za postavljanjem dodatnih kamera.
  5. Jednostavna instalacija i fleksibilnost: Kamera se lako postavlja na zid ili plafon, pružajući vam fleksibilnost pri odabiru lokacije. Takođe podržava razne vrste snimanja, prilagođavajući se vašim specifičnim potrebama.

114.90KM

Uporedi

HIKVISION HD TURRET kamera 2 MP DS-2CE56D8T-ITMF: Napredna sigurnost za sve vaše potrebe.

HIKVISION HD TURRET kamera 2 MP DS-2CE56D8T-ITMF je vrhunska kamera koja pruža visokokvalitetan video nadzor za vaš dom, poslovni prostor ili bilo koju drugu lokaciju.
Sa naprednim funkcijama i visokom rezolucijom od 2 MP, ova kamera će zadovoljiti sve vaše sigurnosne potrebe.

Ključna karakteristika ove kamere je visoka rezolucija od 2 MP. To znači da će slike biti oštre, jasne i bogate detaljima.
Bez obzira da li želite nadzirati unutrašnji ili vanjski prostor, ova kamera će vam pružiti kvalitetne snimke.

HIKVISION DS-2CE56D8T-ITMF je takođe dizajnirana sa naprednim funkcijama koje unapređuju vašu sigurnost.
Funkcija noćnog snimanja omogućava vam da nadzirete prostor čak i u uslovima slabog osvetljenja, pružajući vam pouzdano snimanje 24 sata dnevno.
Podržava tehnologiju digitalnog redukovanja šuma (DNR) koja smanjuje šum na snimcima, poboljšavajući kvalitet slike.

Kamera je izuzetno otporna na spoljne uslove. Sa zaštitom od prašine i vode, može se koristiti i u zahtevnim okruženjima, obezbeđujući pouzdanost i dugotrajnost.
Takođe, ima širok ugao gledanja koji omogućava pokrivanje većeg prostora, smanjujući potrebu za postavljanjem dodatnih kamera.

Instalacija ove kamere je jednostavna i brza. Može se postaviti na zid ili plafon, pružajući vam fleksibilnost pri odabiru lokacije.
Podržava razne vrste snimanja, uključujući kontinuirano snimanje, snimanje na raspored ili snimanje samo tokom detekcije pokreta, prilagođavajući se vašim specifičnim potrebama.

HIKVISION DS-2CE56D8T-ITMF je pouzdana, visokokvalitetna kamera koja pruža naprednu sigurnost i pouzdanost za vaše nadzorne potrebe.
Bez obzira da li je u pitanju dom, poslovni prostor ili bilo koja druga lokacija, ova kamera će vam pružiti mir i pouzdanost u svakom trenutku.

SKU: DS-2CE56D8T-ITMF Kategorije: , Oznake: , , ,
Težina 0.238 kg
Dimenzije 8.94 × 6.82 cm
Brend

HIKVISION

Objektivi

2.8mm, 3,6mm

Tehnologija

HDTVI Tehnologija

Snimanje

Dan/noć, True WDR 120dB

EXIR osvjetljenje

do 20m

Za vanjsku primjenu

IP67

Napajanje

12 V DC

Odgovarajući nosač

DS‐1280ZJ‐XS

Dodatno

DNR, Smart IR, OSD, Mirror

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.