Dark Light
,

HIKVISION kamera mrežna Easy IP 2MP DS-2CD1023G0E-I


  1. Visoka rezolucija: Kamera pruža visoku rezoluciju od 2MP, omogućavajući jasne i detaljne HD snimke za precizan video nadzor.
  2. Napredne sigurnosne funkcije: DS-2CD1023G0E-I ima napredne funkcije kao što su detekcija pokreta, 3D digitalni šum i automatski balans bijele boje, obezbjeđujući visokokvalitetne snimke čak i u zahtjevnim svjetlosnim uslovima.
  3. Jednostavna instalacija i upotreba: Kamera je jednostavna za instalaciju i konfigurisanje, sa fleksibilnim nosačem i intuitivnim korisničkim sučeljem, omogućavajući laku integraciju u postojeći sistem.
  4. Izdržljiv dizajn: DS-2CD1023G0E-I ima izdržljivo kućište sa IP67 zaštitom od prašine i vode, što je čini otpornom na vanjske elemente i pogodnom za vanjsku upotrebu.
  5. Pouzdanost i kompatibilnost: Kamera pruža pouzdanost i stabilnost u radu, podržavajući HIKVISION-ovu naprednu softversku platformu za upravljanje i pristup snimcima.

184.90KM

Uporedi

HIKVISION Mrežna Easy IP 2MP DS-2CD1023G0E-I: Napredna sigurnosna zaštita sa jasnim HD snimcima!

UVOD

HIKVISION Mrežna Easy IP 2MP DS-2CD1023G0E-I je visokokvalitetna sigurnosna kamera koja pruža naprednu zaštitu i jasne HD snimke za efikasan video nadzor.
Svojim brojnim naprednim funkcijama, jednostavnom instalacijom i pouzdanim performansama, ova kamera je idealna za različite sigurnosne potrebe.

Visoka rezolucija za kristalno čiste snimke

DS-2CD1023G0E-I podržava rezoluciju od 2MP, pružajući kristalno čiste snimke sa oštrim detaljima.
Visoka rezolucija omogućava vam da jasno prepoznate lica, registarske tablice ili druge važne detalje, pružajući vam potpunu sigurnost.

Napredne sigurnosne funkcije za pouzdanu zaštitu

Ova mrežna Easy IP kamera ima napredne sigurnosne funkcije koje vam omogućavaju da ostanete korak ispred potencijalnih prijetnji.
Ugrađeni detektor pokreta automatski pokreće snimanje ili šalje upozorenja kada se detektuje kretanje u određenom području.
Takođe podržava funkcije poput 3D digitalnog šuma, WDR (Wide Dynamic Range) i automatskog balansa bijele boje, što rezultira visokokvalitetnim snimcima čak i u zahtjevnim svjetlosnim uslovima.

Jednostavna instalacija i upotreba

DS-2CD1023G0E-I je jednostavna za instalaciju, sa fleksibilnim nosačem i intuitivnim korisničkim sučeljem.
Može se lako povezati sa mrežom i upravljati putem HIKVISION-ove napredne softverske platforme, pružajući vam jednostavan pristup snimcima i kontrolu nad kamerom.

Pouzdanost i izdržljivost za dugotrajnu upotrebu

Kamera je dizajnirana da bude izdržljiva i pouzdana za dugotrajnu upotrebu. Sa kućištem otpornim na prašinu i vodu (IP67), može se bezbjedno koristiti kako unutar, tako i izvan prostora.
Takođe je otporna na udare i vibracije, čineći je idealnom za zahtevna okruženja.

Zaključak

DS-2CD1023G0E-I pruža naprednu sigurnosnu zaštitu sa jasnim HD snimcima i brojnim naprednim funkcijama.
Visokom rezolucijom, pouzdanim performansama i jednostavnom instalacijom, kamera je pouzdan izbor za efikasan video nadzor u različitim sigurnosnim scenarijima.

SKU: DS-2CD1023G0E-I Kategorije: , Oznake: , , ,
Težina 0.27 kg
Dimenzije 21.6 × 12.1 × 11.8 cm
Brend

HIKVISION

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.