Dark Light
, ,

Napojna jedinica Cooler Master MWE Bronze V2 500W


Napojna jedinica Cooler Master MWE Bronze V2 500W

165.00KM

Uporedi

80 PLUS Bronze Efikasnost

Efikasnost vaše jedinice za napajanje je važna jer ona direktno utječe na performanse vašeg sistema i račun za struju. Ocjena efikasnosti ne odražava kvalitet ili pouzdanost PSU. To odražava samo sposobnost jedinice da prebaci snagu sa zida na vaše komponente. Što je veća efikasnost PSU, manja je ukupna količina energije koja joj je potrebna za napajanje vašeg sistema. Serija MWE Bronze ima ocjenu efikasnosti od 80 PLUS Bronza, što znači da ima zagarantovanu tipičnu učinkovitost od 85%.

DIZAJN KOLA DC-NA-DC

Snaga dolazi u više nivoa napona. Zid isporučuje snagu u jednom naponskom nivou, ali za rad vaših komponenata potreban je određeni napon da bi ispravno radili. Proces pretvorbe sirove snage sa zida u više nivoa napona koji su potrebni vašim dijelovima zahtijeva posebne komponente za završetak ovog procesa brzo, efikasno i sigurno. Tehnologija DC-to-DC + LLC kompanije MWE Bronze bila je mukotrpno izrađena za postizanje ovog cilja. Izgled sklopa dvostrukog prosljeđivanja dizajniran je za pretvaranje snage 12V u nivoe od 3V i 5V uz minimalnu buku mreškanja, 80 PLUS bronzanu efikasnost i smanjeni rizik za vaš povezani hardver.

120MM HDB VENTILATOR

Stalna borba između hlađenja i buke stara je koliko i sama industrija potrošačkih računara. Održavanje komponenata hladnim bez potrebe da o tome čujete dok radite i dalje je jedan od najvećih izazova za sve tehnologije hlađenja zasnovane na ventilatorima. MWE Bronze rješava ovaj problem pomoću 120 mm HDB ventilatora. Hidro dinamički ležaj ventilatora stvara manje trenja, što ga čini izvrsnim za rad sa malim brojem okretaja. Ova tehnologija održava rad ventilatora glatko i efikasno dulje, održavajući nivo buke nižim i produžujući životni vijek PSU.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.