Dark Light
,

Safe2Home bežični alarmni sistem SP110


  1. Sveobuhvatna sigurnost: Sistem se sastoji od centralne jedinice i različitih senzora koji pružaju zaštitu od provala, detekciju pokreta, dima i drugih potencijalnih opasnosti.
  2. Bežična tehnologija: Zahvaljujući bežičnoj tehnologiji, instalacija je jednostavna i ne zahtjeva provlačenje kablova, što olakšava postavljanje sistema u različitim djelovima kuće.
  3. Modularni dizajn: Možete prilagoditi sistem svojim potrebama dodavanjem različitih senzora i dodatne opreme, kao što su senzori za vrata, prozore, detektori pokreta i dimni detektori.
  4. Kompatibilnost sa pametnim uređajima: Sistem se može povezati sa pametnim uređajima putem mobilne aplikacije, omogućavajući daljinsko upravljanje, nadzor i primanje obavještenja o aktivnostima sistema.
  5. Sirena visokog intenziteta: U slučaju aktivacije alarma, integrisana sirena visokog intenziteta upozorava na potencijalnu opasnost, a takođe može otjerati napadače.

600.00KM

Uporedi

Safe2Home bežični alarmni sistem SP110 je sveobuhvatan i pouzdan sistem za kućnu sigurnost koji pruža zaštitu vaše kuće.
Sistem je jednostavan za instalaciju i koristi bežičnu tehnologiju, omogućavajući vam da ga postavite brzo i lako bez potrebe za provlačenjem kablova.

Jedna od ključnih prednosti Safe2Home bežični alarmni sistem SP110 je njegova modularna priroda.
Sistem se sastoji od centralne jedinice koja se povezuje sa raznim senzorima i dodatnom opremom.
Možete dodati senzore za vrata, prozore, detektor pokreta, dimne detektore i još mnogo toga, prilagođavajući sistem svojim potrebama i specifičnostima vašeg doma.

SP110 alarmni sistem je takođe kompatibilan sa pametnim uređajima, omogućavajući vam daljinsko upravljanje i nadzor putem mobilne aplikacije.
Možete aktivirati ili deaktivirati alarm, primati obaveštenja o aktivaciji alarma i pratiti status sistema u bilo koje vreme i sa bilo kog mesta.

Pored toga, SP110 alarmni sistem ima i dodatne sigurnosne funkcije koje obezbeđuju vašu bezbednost.
Uključuje sirenu visokog intenziteta koja upozorava na potencijalnu opasnost i može oterati potencijalne napadače.
Takođe, sistem podržava i funkciju hitnog poziva, koja omogućava brzo obaveštavanje hitnih službi u slučaju nužde.

Instalacija SP110 alarmnog sistema je jednostavna, a uputstva su priložena uz sistem kako bi vam pomogla u procesu postavljanja.
Sistem takođe dolazi sa baterijom sa dugim vekom trajanja, što znači da vam nije potrebno stalno menjanje ili punjenje baterija.

Safe2Home bežični alarmni sistem SP110 je sveobuhvatno rešenje za vašu kućnu sigurnost.
Pouzdan, prilagodljiv i jednostavan za korišćenje, ovaj alarmni sistem će vam pružiti mir i sigurnost, znajući da je vaš dom zaštićen.
Ne čekajte, investirajte u sigurnost svog doma sa SP110 alarmnim sistemom.

Kategorije: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.