Dark Light
,

Safe2Home set 2 kamere


 

  • Plug N Play: povežite prekidač i snimač nadzornih kamera – spremni ste za rad – direktno napajanje preko POE mreže
  • Svestran: NVR sistem sa 2x POE full HD IP kamerom
  • Noćni vid, za unutrašnju i spoljašnju upotrebu,
  • 500 GB hard disk, memorija proširiva u bilo kom trenutku
  • iOS i Android aplikacija za prijenos slika uživo u pokretu
  • x2 kamere
  • x1 15 inch monitor sa snimačem
  • x1 500GB Hard disk

650.00KM

Uporedi

Safe2Home Set Videonadzora: Održavanje vašeg doma sigurnim i zaštićenim

Sigurnost doma je od najveće važnosti za svakog vlasnika kuće. Bitno je osigurati sigurnost svoje obitelji, dragocjenosti i imovine. VN (videonadzor zatvorenog kruga) jedan je od najučinkovitijih načina za poboljšanje sigurnosti vašeg doma. Safe2Home videonadzor izvrsna je opcija za one koji žele instalirati pouzdan i pouzdan sigurnosni sustav.

Što je Safe2Home Videonadzor?

Safe2Home videonadzor je visokokvalitetni sustav sigurnosnih kamera dizajniran za stambenu i komercijalnu upotrebu. Sustav omogućuje videonadzor vašeg posjeda u stvarnom vremenu, čime možete pratiti i snimati sve sumnjive aktivnosti. Safe2Home videonadzor nudi niz značajki, uključujući detekciju pokreta, noćno gledanje, daljinski pristup i više. Sustav je jednostavan za instalaciju i korištenje, što ga čini popularnim izborom za vlasnike kuća i malih tvrtki.

Prednosti Safe2Home Videonadzora

 Odvratite kriminalce – Jedna od značajnih prednosti videonadzora sustava je ta da mogu odvratiti potencijalne kriminalce od napada na vaš dom ili poslovni prostor. Prisutnost kamera može natjerati kriminalce da dvaput razmisle prije nego pokušaju provaliti ili ukrasti vašu imovinu.

Daljinski nadzor

– Safe2Home set videonadzora omogućuje daljinski nadzor vaše imovine pomoću pametnog telefona ili tableta. Možete gledati snimke uživo ili snimljene video zapise s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme, dajući vam bezbrižnost znajući da je vaša imovina sigurna.

Dokazi

U nesretnom slučaju provale ili krađe, snimke videonadzora mogu pružiti ključni dokaz policiji za pomoć u identificiranju i procesuiranju odgovornih kriminalaca.

Isplativo – Safe2Home videonadzor je isplativo sigurnosno rješenje koje vam može pomoći da uštedite novac na premijama osiguranja. Mnoga osiguravajuća društva nude popuste vlasnicima kuća koji su instalirali sigurnosne sustave, uključujući videonadzor.

Bezbrižnost – u konačnici, najznačajnija prednost ovog odličnog riješenja je bezbrižnost koju pruža. Saznanje da se vaša imovina nadzire i štiti može pomoći u smanjenju stresa i tjeskobe, omogućujući vam da se usredotočite na druge važne stvari u svom životu.

Montaža i održavanje

Safe2Home komplet videonadzora je jednostavan za instalaciju, ali ako niste upoznati s procesom, najbolje je angažirati profesionalca. Proces instalacije uključuje montiranje kamera, postavljanje žica i konfiguriranje sustava. Jednom instaliran, sustav zahtijeva malo održavanja. Međutim, važno je redovito provjeravati kamere kako biste bili sigurni da ispravno funkcioniraju.

Zaključak

Safe2Home vide-nadzor izvrsna je investicija za svakoga tko želi poboljšati sigurnost svog doma ili poslovnog prostora. Sustav je pristupačan, jednostavan za korištenje i nudi niz značajki koje mogu pomoći da vaša imovina bude sigurna i sigurna. Bilo da želite odvratiti kriminalce, daljinski nadzirati svoju imovinu ili pružiti dokaze u slučaju provale, Safe2Home komplet videonadzora je učinkovito sigurnosno rješenje.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.