Dark Light
, ,

Connect XL hladnjak za laptop 4D


Hladnjak za laptop 4D, 12″-15″, 3 ventilatora, konekcija USB

12.90KM

Uporedi

Prvi znak kada bi trebali kupiti hladnjak za laptop jeste ako je temperatura oko vas relativno visoka u tom slučaju sam laptop ne usisava hladni već topli zrak pa je i hlađenje relativno loše a samim tim dolazi do pregrijavanja komponenti.

Druga situacija je ako vaš laptop koristite na krevetu, tepihu ili na nekoj drugoj sličnoj površini te tako blokirate protok zraka. Kao i sam koncept laptopa / dizajn, laptop bi trebao da se koristi na ravnoj podlozi. Većina novih laptopa ima i za to riješenje ( ventilatori koji se nalaze s bočne strane ) no nije ni takav vid riješenja baš adekvatan pa smo i dalje u potrazi da dodatnim vidom hlađenja gdje dolazimo do externih hladnjaka.

Mi vam nudimo super hladnjak za laptop. Na sebi sadrži čak 3 ventilatora koji hlade ne samo procesor već i ostale komponente laptopa. Koristi se za laptope veličine od 12″ – 15″, a spaja se sa USB konektorom na sam laptop. Također sadrži i led diode koje će vašem laptopu dati puni sjaj i bez problema omogućiti dug rad i životni vijek.

SKU: 3856001015560 Kategorije: , , Oznake: , , ,
Model

CXL-FN100

Brend

Connect XL

Težina

NETTO: 0.6 kg. / BRUTO: 0.6 kg.

Broj ventilatora

3

Za laptope dimenzija

12" – 15"

Konekcija

USB

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.