Dark Light
,

HIKVISION kamera analogna 4K kamera DS-2CE18U8T-IT3


  1. Visoka rezolucija: Kamera podržava 4K rezoluciju, pružajući izuzetno oštre slike sa četiri puta većom rezolucijom od standardnih Full HD kamera.
  2. Napredne funkcije: DS-2CE18U8T-IT3 ima ugrađene napredne funkcije poput detekcije pokreta, digitalnog zumiranja, balansa bijele boje i još mnogo toga, pružajući više mogućnosti kontrole i prilagodljivosti nadzora.
  3. Izdržljiv dizajn: Kamera je dizajnirana sa izdržljivim kućištem otpornim na prašinu i vodu (IP67), što je čini idealnom za vanjsku upotrebu u različitim vremenskim uslovima.
  4. Jednostavna instalacija: DS-2CE18U8T-IT3 se lako instalira zahvaljujući fleksibilnom nosaču i priključcima, olakšavajući postavljanje i povezivanje sa postojećim sistemima video nadzora.
  5. Visoka sigurnost: Sa visokom rezolucijom i naprednim funkcijama, ova kamera omogućava detaljno praćenje događaja, identifikaciju lica ili drugih ključnih informacija, pružajući vrhunsku sigurnost i zaštitu.

409.90KM

Uporedi

HIKVISION Analogna 4K kamera DS-2CE18U8T-IT3: Visoka rezolucija za izuzetan video nadzor!

UVOD

HIKVISION analogna 4K kamera DS-2CE18U8T-IT3 je vrhunska sigurnosna kamera koja pruža izuzetnu rezoluciju i detalje za napredan video nadzor.
Svojim visokokvalitetnim slikama, naprednim funkcijama i izdržljivim dizajnom, ova kamera je idealna za različite sigurnosne aplikacije.

Visoka rezolucija za oštre detalje

DS-2CE18U8T-IT3 podržava impresivnu 4K rezoluciju, pružajući neverovatno oštre detalje na snimcima.
Sa četiri puta višom rezolucijom od standardnih Full HD kamera, kamera omogućava vrhunski nivo detalja i jasnoće, što je od suštinskog značaja za identifikaciju lica, vozila ili drugih važnih informacija.

Napredne funkcije za bolji nadzor

Ova analogna 4K kamera nudi napredne funkcije koje poboljšavaju nadzor i bezbjednost.
Ugrađeni detektor pokreta omogućava automatsko pokretanje snimanja ili slanje upozorenja kada se detektuje kretanje u određenom području.
Takođe podržava funkcije kao što su digitalno zumiranje, balans bijele boje, kontrola ekspozicije i mnoge druge, pružajući više kontrole i prilagodljivosti.

Izdržljiv dizajn za različite uslove

DS-2CE18U8T-IT3 ima izdržljivo kućište sa IP67 zaštitom od prašine i vode, što je čini pogodnom za vanjsku upotrebu u različitim vremenskim uslovima.
Otporna je na ekstremne temperature, vibracije i udare, čineći je pouzdanim izborom čak i u zahtjevnim okruženjima.

Jednostavna instalacija i upotreba

Kamera je jednostavna za instalaciju, sa fleksibilnim nosačem i priključcima koji olakšavaju postavljanje i povezivanje.
Takođe podržava standardni analogni video izlaz, što olakšava integraciju sa postojećim nadzornim sistemima.

Zaključak

HIKVISION analogna 4K kamera DS-2CE18U8T-IT3 pruža izuzetnu rezoluciju, napredne funkcije i izdržljiv dizajn za vrhunski video nadzor.
Visokokvalitetnim slikama i detaljima, kamera će vam omogućiti da precizno pratite i snimite važne događaje.
Bez obzira da li je koristite za nadzor kuće, poslovnog prostora ili javnih mesta, DS-2CE18U8T-IT3 će pružiti izvanredne performanse i sigurnost koju zaslužujete.

SKU: DS-2CE78U8T-IT3 Kategorije: , Oznake , , , , ,
Težina 0.36 kg
Dimenzije 10.9 × 9.6 cm
Brend

HIKVISION

Rezolucija

8 Mpix (3840×2160)

Objektivi

2,8mm

Tehnologija

HDTVI Tehnologija

Snimanje

Dan/noć u boji

Izlazi

HDTVI + CVBS

IR osvjetljenje

do 60 m

Dodatno

DNR, EXIR , OSD izbornik

Napajanje

12 V DC

Odgovarajući nosač

DS‐1280ZJ‐XS

Za vanjsku upotrebu

IP67

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.