Dark Light
,

HIKVISION analogni snimač 16-kanalni DS-7116HGHI-F1


  1. 16-kanalni snimač: DS-7116HGHI-F1 podržava snimanje do 16 kanala, što vam omogućava pokrivanje širokog područja i praćenje više zona istovremeno.
  2. Visoka rezolucija snimanja: Snimač podržava visoku rezoluciju snimanja, pružajući vam jasne slike sa detaljima koji su ključni za identifikaciju.
  3. Napredne funkcije: DS-7116HGHI-F1 dolazi sa naprednim funkcijama kao što su detekcija pokreta, alarmi i daljinski pristup putem pametnih telefona ili računara, pružajući vam mogućnost praćenja događaja u stvarnom vremenu.
  4. Jednostavna instalacija i upotreba: Snimač je jednostavan za instalaciju i konfiguraciju, sa intuitivnim korisničkim interfejsom koji vam omogućava brzo postavljanje sistema i započinjanje snimanja.
  5. Pouzdanost i sigurnost: HIKVISION je poznat po kvalitetu svojih proizvoda, a DS-7116HGHI-F1 snimač nije izuzetak. Pruža pouzdanost i sigurnost u vašem sigurnosnom sistemu, omogućavajući vam da budete sigurni da će snimanje biti pouzdano i bez gubitka podataka.

399.90KM

Uporedi

HIKVISION analogni snimač 16-kanalni DS-7116HGHI-F1 – Efikasno snimanje i nadgledanje video nadzora visoke rezolucije!

HIKVISION analogni snimač 16-kanalni DS-7116HGHI-F1 je moćan uređaj koji vam omogućava efikasno snimanje i nadgledanje video nadzora sa visokom rezolucijom.
Snimač je idealan za srednje i veće objekte koji zahtijevaju sveobuhvatan i pouzdan sigurnosni sistem.

DS-7116HGHI-F1 podržava snimanje do 16 kanala, što vam omogućava da pokrijete velike površine i pratite više područja istovremeno.
Možete postaviti različite kamere kako biste osigurali potpuni pregled objekta i identifikovali eventualne prijetnje.

Snimač podržava visoku rezoluciju snimanja, pružajući oštre i jasne slike sa detaljima koji su od vitalnog značaja za identifikaciju osoba ili događaja.
Takođe podržava kompresiju videa kako bi efikasno upravljao prostorom za skladištenje podataka.

DS-7116HGHI-F1 snimač dolazi sa naprednim funkcijama kao što su detekcija pokreta, alarmi i podrška za daljinski pristup putem pametnih telefona ili računara.
Možete lako pristupiti svojim snimcima u stvarnom vremenu i pratiti događaje čak i kada niste fizički prisutni na lokaciji.

Instalacija i konfiguracija snimača su jednostavni, a korisnički interfejs je intuitivan i prilagođen korisniku.
Snimač podržava lokalno skladištenje na hard disk ili eksterni uređaj, pružajući vam fleksibilnost i kontrolu nad snimljenim materijalom.

Ukratko, HIKVISION analogni snimač 16-kanalni je moćan alat za snimanje i nadgledanje video nadzora u srednjim i većim objektima.
Sa visokom rezolucijom, naprednim funkcijama i jednostavnom upotrebom, ovaj snimač vam pruža sve što je potrebno za efikasan i pouzdan sigurnosni sistem.
Osigurajte svoj objekat uz DS-7116HGHI-F1 i imajte miran san znajući da je vaša sigurnost na visokom nivou.

SKU: DS-7116HGHI-F1 Kategorije: , Oznake , , , ,
Težina 1.2 kg
Dimenzije 28.5 × 21 × 4.5 cm
Brend

HIKVISION

Ulazi

16 analognih samopodesivih ulaza,
IP Video Ulazi : do 16 IP kamera 1080p

Rezolucija snimanja

1080p lite @ 25/30 fps

SATA

1 SATA sučelje 1x 3,5'HDD/4TB

Video Kompresija

H.264+, H.264

USB

2 x USB2.0

Mrežno sučelje

1 RJ-45 LAN interface

Izlazi

HDMI i VGA

Podržava prijenos video i audio signala po koaksialnom kabelu

DA

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.