Dark Light
-3%
,

Set Amiko IP kamera 5MP


  1. Visoka rezolucija: Kamere snimaju u 5MP rezoluciji, pružajući izuzetno jasne i detaljne slike visoke definicije za precizan video nadzor.
  2. Fleksibilnost i sveobuhvatan pregled: Set sadrži više kamera koje omogućavaju pokrivanje više područja i pružaju sveobuhvatan pregled nad objektom.
  3. Napredne sigurnosne funkcije: Kamere su opremljene detekcijom pokreta, alarmima i obavještenjima putem e-pošte ili push notifikacija, pružajući vam mogućnost brze reakcije na nepravilnosti ili sumnjive aktivnosti.
  4. Jednostavna instalacija i konfiguracija: Set dolazi sa detaljnim uputstvima i podrškom, omogućavajući čak i korisnicima bez tehničkog znanja da brzo i lako postave sistem za video nadzor.
  5. Visoka pouzdanost: Kamere su izrađene od kvalitetnih materijala i otporne su na nepovoljne vremenske uslove, što ih čini pouzdanim izborom za dugotrajnu upotrebu.

1,420.00KM 1,470.00KM

Uporedi

Set Amiko IP kamera 5MP – Poboljšajte svoj video nadzor sa visokokvalitetnim kamerama!

Set Amiko IP kamera 5MP je idealno rješenje za unapređenje vašeg video nadzora.
Set uključuje visokokvalitetne kamere sa 5MP rezolucijom koje pružaju izuzetno jasne i detaljne slike.

Sa 5MP rezolucijom, kamere ovog seta snimaju visokokvalitetne video zapise koji omogućavaju precizno prepoznavanje detalja, bez obzira da li je riječ o licima, registarskim tablicama ili drugim bitnim informacijama.
Kamere pružaju oštre slike visoke definicije koje su ključne za pouzdan video nadzor.

Set Amiko IP kamera nudi i fleksibilnost. Sa više kamera u setu, možete pokriti više područja i imati sveobuhvatan pregled nad vašim objektom.
Bilo da je u pitanju poslovni prostor, kuća ili bilo koji drugi objekat, ovaj set kamere omogućava vam da pratite sve važne tačke.

Ove kamere su takođe opremljene naprednim funkcijama kao što su detekcija pokreta, alarmi i obavještenja putem e-pošte ili push notifikacija.
To znači da ćete biti informisani u realnom vremenu o bilo kakvim nepravilnostima ili sumnjivim aktivnostima koje kamere zabilježe.

Set Amiko je jednostavan za instalaciju i konfiguraciju. Uz priložena uputstva i podršku, čak i korisnici bez tehničkog znanja mogu brzo i lako postaviti sistem i započeti sa snimanjem.

Visokom rezolucijom, fleksibilnošću i naprednim sigurnosnim funkcijama, ovaj set kamera pruža visokokvalitetan nadzor i dodatnu sigurnost za vaš objekat.
Ukratko, Set Amiko kamera je idealan izbor za poboljšanje vašeg video nadzora.

Rezolucija

5Mp

Lens

Fixed Lens 3.6mm

Domet

IR domet 25 met., Infrared LED 2 x 42µ

Zaštita

IP66 zaštita (otporna na vodu i prašinu)

Napajanje

12 V / 950 mA

Utor za memorijsku karticu

Da

Tehnologija

H.264 / H.264+ / H.265 / H.265+ / JPEG / AVI / MJPEG

Radna temperatura

-20 °C – 60 °C

NVR IP snimač

Broj kanala: 9 kanalni ( 4 PoE )
Tehnologija: H.265+ / H.265 / H.264
Rezolucija snimanja: 5MP / 4MP / 3MP / / 1080p / 960p / 720p / D1
Video izlaz: 1 kanalni VGA, 1 kanalni HDMI.
Sučelje: 9 x LAN 100Mbps, USB 2.0 x 2
Memorija: 1 x SATA HDD 2.5" / 3.5" up to 8 TB kapaciteta
Napajanje DC 52 V / 1250 mA
Dodatno: OnViF 2.4 podrška, dimenzije 260 x 215 x 43 mm. CPU ARM Cortex A7. Operativni sustav Linux. Podrška daljinskog prikaza na mobitel ( Android , iPhone), WebBrowser

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.