Dark Light
, ,

Amiko IP snimač 9 kanala


  1. Napredan snimač: Ovaj snimač ima visoko napredne funkcionalnosti za video nadzor, sa podrškom za snimanje i praćenje do 9 kanala istovremeno.
  2. Linux operativni sistem: Snimač koristi Linux operativni sistem, pružajući pouzdanost, sigurnost i stabilnost za vaš sistem video nadzora.
  3. Power over Ethernet (PoE) tehnologija: Snimač podržava PoE, što znači da možete napajati IP kamere preko mrežnog kabla, olakšavajući instalaciju i smanjujući potrebu za dodatnim napajanjem.
  4. Napredne funkcionalnosti: Snimač ima širok spektar naprednih funkcionalnosti, uključujući detekciju pokreta, alarme, podršku za različite kompresione formate i mogućnost daljinskog upravljanja.
  5. Daljinski pristup i upravljanje: Snimač omogućava daljinski pristup putem web preglednika i mobilnih aplikacija, što vam omogućava da pratite i upravljate svojim sistemom video nadzora iz udobnosti svog mobilnog uređaja ili računara.

320.00KM

Uporedi

Amiko IP snimač 9 kanala | PoE  Napredan snimač za video nadzor sa Linux operativnim sistemom.

Amiko NVR IP snimač 9 kanala je visoko napredan snimač koji koristi Linux operativni sistem za maksimalnu pouzdanost i sigurnost.
Sa podrškom za 9 kanala, ovaj snimač omogućava praćenje i snimanje više područja istovremeno.

Jedna od ključnih prednosti Amiko NVR IP snimača je Power over Ethernet (PoE) tehnologija.
Ovo omogućava napajanje IP kamera preko mrežnog kabla, eliminirajući potrebu za dodatnim napajanjem i pojednostavljujući instalaciju.

Amiko NVR IP snimač sa Linux operativnim sistemom pruža napredne funkcionalnosti i prilagodljivost.
Možete koristiti različite kompresione formate za snimanje i reprodukciju snimaka, a takođe podržava i dodatne funkcije kao što su detekcija pokreta, alarmi i daljinsko upravljanje.

Sa Linux operativnim sistemom, snimač pruža visoku pouzdanost i sigurnost.
Može se lako integrisati u postojeće mreže i infrastrukturu, pružajući stabilno i neprekidno snimanje događaja.

Amiko NVR IP snimač je dizajniran sa intuitivnim korisničkim interfejsom koji olakšava upotrebu i konfiguraciju postavki.
Takođe podržava daljinski pristup putem web preglednika i mobilnih aplikacija.

Ovaj napredni snimač je idealan za primjenu u različitim scenarijima, kao što su kuće, poslovni prostori, prodavnice i industrijska postrojenja.
Amiko IP snimač će vam pružiti visoku kvalitetu snimanja, pouzdanost i fleksibilnost u vašem sistem video nadzora.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.