Dark Light
, ,

Amiko NVR IP snimač 9 kanala | PoE


  1. Fleksibilnost i skalabilnost: Snimač podržava do 9 kanala, omogućavajući pokrivanje većeg područja i prilagodljivost vašim potrebama.
  2. Power over Ethernet (PoE) tehnologija: Snimač podržava PoE, što znači da možete napajati IP kamere preko mrežnog kabla, smanjujući nered od kablova i pojednostavljujući instalaciju.
  3. Visoka rezolucija snimanja: Snimač podržava visoku rezoluciju snimanja, pružajući jasne i detaljne slike za nadzor vašeg prostora.
  4. Napredne funkcionalnosti: Snimač ima funkcije kao što su detekcija pokreta, daljinsko upravljanje putem mobilnih uređaja i podrška za udaljeni pristup preko interneta.
  5. Jednostavnost upotrebe: Snimač dolazi sa intuitivnim korisničkim interfejsom koji olakšava navigaciju i podešavanje postavki, omogućavajući vam da brzo i lako upravljate svojim sistemom video nadzora.

400.00KM

Uporedi

Amiko NVR IP snimač 9 kanala sa Power over Ethernet (PoE) tehnologijom je idealno rešenje za postavljanje i upravljanje sistemom video nadzora.
Sa ovim snimačem, možete bezbedno i jednostavno nadgledati i snimati aktivnosti na vašem imanju ili poslovnom prostoru.

Jedna od ključnih prednosti Amiko NVR IP snimača je podrška za do 9 kanala, što omogućava pokrivanje većeg prostora i praćenje više područja istovremeno.
Bez obzira da li je u pitanju vaš dom, prodavnica ili poslovni prostor, ovaj snimač obezbeđuje visok nivo fleksibilnosti i prilagodljivosti.

Sa PoE tehnologijom, Amiko NVR IP snimač  vam omogućava napajanje IP kamera preko mrežnog kabla.
Ovo znači jednostavniju instalaciju, smanjenje nereda kablova i smanjenje troškova.

Snimač podržava visoku rezoluciju snimanja, obezbeđujući jasne i detaljne slike.
Možete pratiti aktivnosti u realnom vremenu, kao i reprodukovati snimke sa visokim kvalitetom slike.
Pored toga, podržava različite kompresione formate, što vam omogućava efikasno upravljanje prostorom na hard disku.

Amiko NVR IP snimač dolazi sa naprednim funkcijama kao što su detekcija pokreta, daljinsko upravljanje putem mobilnih uređaja itd.
Takođe, snimač je jednostavan za upotrebu sa intuitivnim korisničkim interfejsom koji vam omogućava lako navigiranje i podešavanje postavki.

Uz Amiko NVR IP snimač 9 kanala | PoE, dobijate pouzdano rešenje za snimanje i nadzor vašeg prostora.
Sa visokom kvalitetom slike, fleksibilnošću i naprednim funkcijama, ovaj snimač će obezbediti efikasno i sigurno upravljanje vašim sistemom video nadzora.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.