Dark Light
,

Hisense Expert Smart 12 BTU


  1. Pametne funkcije: Hisense Expert Smart 12 BTU klima uređaj omogućava daljinsko upravljanje putem pametnog telefona ili tableta, pružajući vam mogućnost da prilagodite postavke i temperaturu bilo gde i bilo kada.
  2. Energetska efikasnost: Sa svojom inverterskom tehnologijom, ovaj klima uređaj prilagođava se stvarnim potrebama prostora, čime smanjuje potrošnju energije i doprinosi nižim računima za struju.
  3. Čisti vazduh: Hisense Expert Smart 12 BTU je opremljen naprednim filterima vazduha koji efikasno uklanjaju prašinu, polen, alergene i druge štetne čestice, stvarajući zdraviju i čistiju atmosferu u vašoj kući.
  4. Moderan dizajn: Sa svojim elegantnim i modernim izgledom, ovaj klima uređaj će se uklopiti u bilo koji enterijer i dodati notu sofisticiranosti vašem prostoru.
  5. Jednostavna upotreba: Sa preglednim LED ekranom i intuitivnim daljinskim upravljačem, podešavanje temperature i prilagođavanje postavki je brzo i jednostavno. Takođe, tajmer funkcija vam omogućava programiranje uključivanja ili isključivanja uređaja prema vašim potrebama i rasporedu.

859.00KM

Uporedi

Hisense Expert Smart 12 BTU – Moderan i pametan klima uređaj za vaš dom!

Tražite klima uređaj koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za rashlađivanjem i zagrevanjem prostora? Hisense Expert Smart 12 BTU je pravi izbor za vas.
Klima uređaj kombinuje vrhunsku tehnologiju, energetsku efikasnost i funkcije kako bi vam pružio optimalnu udobnost u svim godišnjim dobima.

Sa snagom od 12.000 BTU, Hisense Expert Smart 12 BTU je pogodan za prostorije srednje veličine, kao što su spavaće sobe, dnevne sobe ili kancelarije.

Jedna od glavnih prednosti ovog modela je pametna funkcionalnost.
Hisense Expert Smart može se povezati sa Wi-Fi mrežom, što vam omogućava daljinsko upravljanje putem pametnog telefona ili tableta.
Bez obzira na to gde se nalazite, možete lako podešavati temperaturu i pristupiti drugim funkcijama putem posebne mobilne aplikacije.

Pored toga, ovaj klima uređaj je izuzetno energetski efikasan.
Svojom inverterskom tehnologijom, prilagođava se stvarnim potrebama prostora, što rezultira smanjenom potrošnjom energije i nižim računima za struju.
Takođe, poseduje i energetski efikasni režim rada koji vam omogućava maksimalnu uštedu energije bez gubitka na performansama.

Hisense Expert je takođe opremljen naprednim filterima vazduha koji efikasno uklanjaju prašinu, polen, alergene i druge štetne čestice.
To stvara zdraviju i čistiju atmosferu u prostoru, posebno važnu za osobe sa alergijama ili respiratornim problemima.

Konačno, ovaj klima uređaj je jednostavan za upotrebu.
Sa preglednim LED ekranom i intuitivnim daljinskim upravljačem, možete lako prilagoditi postavke i brzo dostići željenu temperaturu.
Takođe, poseduje i tajmer funkciju koja vam omogućava programiranje uključivanja ili isključivanja uređaja prema vašem rasporedu.

Zaključak: Hisense Expert je pametan i efikasan klima uređaj koji će vam pružiti optimalnu udobnost u svim godišnjim dobima.
Sa svojim modernim dizajnom, pametnim funkcijama i energetskom efikasnošću, ovo je idealan izbor za vaš dom.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.