Dark Light
,

VOX klima IVA1-12IR


  1. Snaga i efikasnost: Vox klima IVA1-12IR ima snagom od 12.000 BTU, što je idealno za manje i srednje prostorije. Pruža brzo i efikasno rashlađivanje ili zagrijavanje prostora.
  2. Energetska efikasnost: Zahvaljujući inverter tehnologiji, ova jedinica automatski prilagođava rad kompresora prema stvarnim potrebama prostora, čime se smanjuje potrošnja energije i štedi novac.
  3. Napredni filteri za vazduh: Vox klima IVA1-12IR je opremljena naprednim filterima koji uklanjaju prašinu, alergene i nečistoće iz vazduha, čime se stvara zdravija i čistija atmosfera u prostoru.
  4. Jednostavna upotreba: Sa intuitivnim daljinskim upravljačem i preglednim korisničkim interfejsom, ova jedinica je jednostavna za upotrebu. Možete lako podešavati željenu temperaturu, brzinu ventilatora i druge funkcije.
  5. Pouzdanost i kvalitet: Vox je renomirani brend koji je poznat po svojim visokokvalitetnim proizvodima. Klima IVA1-12IR nije izuzetak – izrađena je od kvalitetnih materijala i pruža dugotrajnu i pouzdanu performansu za dugoročnu udobnost.

710.00KM

Uporedi

VOX klima IVA1-12IR – Visokokvalitetna klima jedinica za vaš dom!

Tražite klima uređaj koji će obezbediti udobnost i optimalne uslove u vašem domu? Vox klima IVA1-12IR je upravo ono što vam treba.
Vrhunski model kombinuje visokokvalitetnu izradu, efikasnost i napredne funkcije kako bi stvorio prijatnu atmosferu u vašem prostoru.

Sa snagom od 12.000 BTU, Vox klima IVA1-12IR je idealna za manje i srednje velike prostorije.
Bilo da je u pitanju spavaća soba, dnevna soba ili kancelarija, ovaj klima uređaj će brzo i efikasno prilagoditi temperaturu prema vašim željama.

Jedna od glavnih prednosti ovog modela je njegova energetska efikasnost.
Zahvaljujući inverter tehnologiji,  IVA1-12IR automatski prilagođava rad kompresora prema stvarnom opterećenju prostora.
To rezultira smanjenom potrošnjom energije i uštedom na računima za struju, čime doprinosi održivom i ekonomičnom korišćenju energije.

Osim energetske efikasnosti,  IVA1-12IR je opremljena i naprednim filterima za vazduh.
Ti filteri efikasno uklanjaju čestice prašine, polena, alergena i drugih štetnih materija, poboljšavajući kvalitet vazduha u prostoru i pružajući zdraviju i čistiju atmosferu za vas i vašu porodicu.

Pored toga, Vox klima IVA1-12IR je jednostavna za upotrebu.
Sa intuitivnim daljinskim upravljačem i jednostavnim korisničkim interfejsom, možete lako podešavati željenu temperaturu, brzinu ventilatora i druge funkcije.
Takođe, tu je i tajmer funkcija koja vam omogućava da unapred programirate rad klima uređaja prema svojim potrebama i rasporedu.

Kada je reč o kvalitetu i pouzdanosti, Vox je brend na koji možete računati.  IVA1-12IR je pažljivo dizajnirana i izrađena od visokokvalitetnih materijala, što garantuje dugotrajnost i optimalne performanse.

Zaključak: Vox IVA1-12IR je izvanredan izbor za svakoga ko želi visokokvalitetnu klima jedinicu za svoj dom.
Sa svojim efikasnim radom, naprednim funkcijama i jednostavnom upotrebom, ova klima uređaj će vam pružiti udobnost i kvalitetan vazduh koje zaslužujete.
Nabavite Vox IVA1-12IR i uživajte u prijatnoj atmosferi u svojoj kući.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.