Dark Light
,

Vox klima IVA1-24IR


  1. Snaga i efikasnost: Vox klima IVA1-24IR ima impresivnu snagom od 24.000 BTU, što je dovoljno da brzo i efikasno rashladi ili zagrije veće prostorije.
  2. Energetska efikasnost: Zahvaljujući inverter tehnologiji, ovaj klima uređaj automatski prilagođava rad kompresora prema stvarnim potrebama prostora, čime se smanjuje potrošnja energije i štedi novac na računima za struju.
  3. Napredni filteri za vazduh: Vox klima IVA1-24IR je opremljena naprednim filterima koji uklanjaju prašinu, polen, alergene i druge štetne čestice, poboljšavajući kvalitet vazduha u prostoru i čineći ga zdravijim za vas i vašu porodicu.
  4. Jednostavna upotreba: Sa daljinskim upravljačem i intuitivnim korisničkim interfejsom, ova klima uređaj je jednostavan za upotrebu i omogućava vam da lako podešavate željenu temperaturu i druge funkcije.
  5. Pouzdanost i kvalitet: Vox je poznat po svojim visokokvalitetnim proizvodima, a klima IVA1-24IR nije izuzetak. Sa pouzdanim performansama i izdržljivom izradom, možete se osloniti na ovaj klima uređaj da obezbjedi dugotrajnu udobnost i zadovoljstvo.

1,599.00KM

Uporedi

Vox klima IVA1-24IR je visokokvalitetan klima uređaj koji pruža efikasno hlađenje i grijanje za vaš dom ili poslovni prostor.
Snagom od 24.000 BTU, ovaj model je idealan za veće prostorije i obezbjeđuje optimalnu udobnost tokom cijele godine.

Jedna od ključnih karakteristika Vox klima IVA1-24IR uređaja je visok stepen energetske efikasnosti.
Modernom tehnologijom invertera, uređaj automatski prilagođava rad kompresora prema potrebama prostora, čime se smanjuje potrošnja energije i obezbeđuje ušteda na računima za struju.

Takođe, ovaj klima uređaj je opremljen naprednim filtrima za vazduh koji efikasno uklanjaju prašinu, polen, alergene i druge štetne čestice.
To rezultira poboljšanim kvalitetom vazduha u prostoru, što je posebno važno za osobe koje pate od alergija ili respiratornih problema.

Vox klima IVA1-24IR takođe pruža mogućnost preciznog podešavanja temperature, brzine ventilatora i moda rada.
Daljinskim upravljačem, možete jednostavno upravljati svim funkcijama klima uređaja iz udobnosti svog kauča ili kancelarije.

Instalacija Vox klime IVA1-24IR je jednostavna i brza.
Uz priložene uputstva i sve potrebne delove, možete lako montirati klima uređaj sami ili se obratiti profesionalnom instalateru za pomoć.

Ukratko, Vox IVA1-24IR pruža vrhunsku performansu, energetsku efikasnost i udobnost za vaš prostor.
Naprednim funkcijama, modernim dizajnom i jednostavnom upotrebom, ovaj klima uređaj je idealan izbor za vaše potrebe hlađenja i grijanja.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.