Dark Light
,

Kutija za spajanje IP kamere DvW30M400


  1. Izdržljiv dizajn: Kutija je napravljena od visokokvalitetnih materijala koji pružaju izuzetnu zaštitu od spoljnih elemenata i vandalizma, čime obezbeđuje dugotrajnu upotrebu.
  2. Sigurnost kamere: Pruža pouzdanu zaštitu IP kamera od kiše, prašine i drugih nepovoljnih uslova, čime se osigurava kontinuirani rad i optimalne performanse.
  3. Jednostavna instalacija: Kutija ima praktičan interfejs i jednostavno povezivanje, što omogućava brzu i laku instalaciju IP kamera bez potrebe za dodatnim alatima.
  4. Fleksibilnost povezivanja: Sa podrškom za različite tipove konekcija, kao što su Ethernet, PoE i audio, kutija omogućava prilagođavanje specifičnim potrebama i zahtevima sistema video nadzora.
  5. Dodatni prostor i oprema: Pruža dodatni prostor za napajanje ili skladištenje podataka, čime se omogućava sveobuhvatno upravljanje i održavanje sistema video nadzora.

48.00KM

Uporedi

Kutija za spajanje IP kamere DvW30M400 je visokokvalitetno rešenje koje vam omogućava sigurno i efikasno povezivanje vaših IP kamera.
Naprednim funkcijama i izdržljivim dizajnom, ova kutija pruža sve što vam je potrebno za optimalnu zaštitu i upravljanje video nadzorom.

Jedna od ključnih karakteristika DvW30M400 je njegova pouzdanost. Izrađena od visokokvalitetnih materijala, ova kutija pruža izuzetnu zaštitu vašim IP kamerama od spoljnih elemenata, kao što su kiša, prašina i vandalizam. Vaše kamere će biti sigurne i obezbeđene u svakom trenutku.

Kutija za spajanje DvW30M400 je takođe jednostavna za instalaciju i upotrebu. Sa praktičnim interfejsom, omogućava brzo i jednostavno povezivanje IP kamera.
Nema potrebe za komplikovanim postupcima ili dodatnim alatima – sve što vam treba je uključeno u ovu kutiju.

Ova kutija takođe pruža fleksibilnost u pogledu povezivanja kamera.
Sa podrškom za različite tipove konekcija, kao što su Ethernet, PoE i audio, možete lako prilagoditi kutiju za spajanje vašim specifičnim potrebama.
To vam omogućava da pružite stabilno i pouzdano povezivanje za vaše IP kamere.

DvW30M400 takođe ima prostor za dodatnu opremu, kao što su napajanje ili skladištenje podataka.
To vam omogućava da sve što vam je potrebno bude na jednom mestu, čime se olakšava upravljanje i održavanje sistema video nadzora.

Ukratko, kutija za spajanje IP kamere DvW30M400 je pouzdano rešenje koje pruža zaštitu i povezivanje vaših IP kamera. Sa izdržljivim dizajnom, jednostavnom instalacijom, fleksibilnim povezivanjem i prostorom za dodatnu opremu, ova kutija će poboljšati sigurnost i efikasnost vašeg sistema video nadzora. Investirajte u DvW30M400 i osigurajte optimalnu zaštitu i performanse vaših IP kamera.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.