Dark Light
,

RG-59 kabl sa napajanjem


  1. Visoka pouzdanost: Kabl pruža stabilan prenos video signala i napajanja bez gubitaka ili prekida, obezbjeđujući pouzdan rad sistema video nadzora.
  2. Dugotrajna izdržljivost: Izrađen od visokokvalitetnih materijala i otporan na vanjske uticaje, ovaj kabl je dugotrajan i može se koristiti u raznim okruženjima.
  3. Praktična dužina: Sa dužinom od 100 metara, pruža dovoljno fleksibilnosti za postavljanje kamera na udaljenim mjestima bez potrebe za dodatnim produžnim kablovima.
  4. Istovremeni prenos video signala i napajanja: Kabl ima 2×0,5mm provodnike za napajanje, što omogućava istovremeni prijenos video signala i snabdjevanje napajanjem za kamere, smanjujući potrebu za dodatnim kablovima.
  5. Jednostavna instalacija: Kompatibilan sa standardnim konektorima, ovaj kabl omogućava brzo i jednostavno povezivanje sa video nadzornim sistemom i kamerama, što olakšava instalaciju.

120.00KM

Uporedi

RG-59 kabl sa napajanjem  2×0,5mm, 100 metara, je visokokvalitetno rešenje koje omogućava pouzdan prenos video signala i napajanja u sistemima video nadzora.
Sa svojim karakteristikama i performansama, ovaj kabl je idealan izbor za profesionalnu primjenu u različitim okruženjima.

Jedna od ključnih karakteristika RG-59 kabla je njegova pouzdanost. Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj kabl pruža izuzetnu zaštitu od elektromagnetnih smetnji, što obezbeđuje stabilan prenos signala bez gubitaka ili prekida. Ovo je od vitalnog značaja za visokokvalitetan video nadzor i pouzdano napajanje kamera.

Kabl je takođe dizajniran sa praktičnošću u vidu. Sa dužinom od 100 metara, pruža dovoljno fleksibilnosti za postavljanje kamera na udaljenim mestima. Takođe, ima 2×0,5mm provodnike za napajanje, što omogućava istovremeno prenošenje video signala i snabdevanje napajanjem za kamere, što olakšava instalaciju i smanjuje potrebu za dodatnim kablovima.

RG-59 kabl sa napajanjem je takođe otporan na spoljne uticaje. Sa zaštitnim slojevima od spoljašnjih elemenata kao što su UV zračenje, voda i mehanička oštećenja, ovaj kabl je pogodan za instalaciju kako unutar tako i izvan objekata. Može se koristiti u raznim vremenskim uslovima, obezbeđujući dugotrajnost i pouzdanost.

Ovaj kabl je jednostavan za instalaciju. Sa standardnim konektorima, omogućava brzo i jednostavno povezivanje sa video nadzornim sistemom i kamerama. Takođe je kompatibilan sa različitim vrstama video nadzornih oprema, što olakšava integraciju u postojeće ili nove sisteme.

Ukratko, RG-59 kabl sa napajanjem, 2×0,5mm, 100 metara, pruža visokokvalitetan i pouzdan prenos video signala i napajanja. Sa svojim karakteristikama pouzdanosti, praktičnosti, otpornosti na spoljne uticaje i jednostavne instalacije, ovaj kabl je idealan izbor za profesionalne sisteme video nadzora. Investirajte u RG-59 kabl i osigurajte siguran i stabilan prenos signala za vašu video nadzor aplikaciju.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.